Het is alweer een maandje geleden dat de deuren van de 100ste editie van het Brussels Motor Show sloten. Mij rest over dit salon nog 1 artikel.

Niet omdat het over mijn partner gaat of dat het over het al dan niet “groen” zijn van de nieuwe wagens gaat maar wel om mensen met een talent eens op een andere manier in de kijker te zetten en deze mensen zo uit hun comfortzone halen om eens wat anders te doen.

De opdracht was simpel, je mag mee naar het salon als je foto’s maakt die achteraf in een artikel komen. En zo geschiedde.

©Ilse Bauwens
©Ilse Bauwens

Achtergrond info:

Ilse “want zo heet mijn partner” heeft zeker en vast wel iets met auto’s en in het verleden zat ze zelfs al eens als Co-pilote bij een rally-team. Ook een wedstrijdje bolleke-pijl navigatie liet ze niet links liggen en ze bewees hier meer dan gemiddeld haar weg in te vinden, tot zelfs kampioen toe!

Ook fotografie is haar niet vreemd en een bezoekje op haar instagram-profiel zal je hier direct een perfect en verwonderend beeld van geven. Macrofotografie is zoals jullie kunnen zien haar lievelingsonderdeel.

Wat wel nieuw is, fotografie in donkere slecht belichte hallen van zeer reflecterende en nieuwe wagens. Ohja en dit ver weg van rust en groen. Het continu geduw en de onoplettendheid van verwonderde bezoekers “die alleen maar hun toekomstige wagen of droomwagen voor ogen hebben” die niets of niemand ontzien kreeg ze er gratis bovenop.

Genoeg intro en gepalaver, hier de beelden. Enjoy!

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.