MINI Belux stelt twee gloednieuwe modellen van de nieuwe MINI familie voor op een unieke en onvergetelijke locatie: een prachtig schip genaamd “MINI BIG LOVE BOAT” zal de nieuwe MINI Cooper Electric en MINI Countryman verwelkomen als een echt drijvend Autosalon +++ De MINI BIG LOVE BOAT gaat voor anker in Antwerpen en Brussel van 19 tot en met 27 januari 2024 voor zes dagen vol ontdekkingen, leuke digitale ervaringen en vooral plezier! +++ Alle informatie hieronder in het persbericht 

NICE TO MEET YOU AGAIN ... en welkom aan boord van de MINI BIG LOVE BOAT!

Het Britse merk MINI stelt een uniek concept voor. Met de MINI BIG LOVE BOAT lanceert het merk twee nieuwe modellen tijdens een event op het water: de nieuwe MINI Cooper Electric en de nieuwe MINI Countryman.

Aan boord van de “MINI BIG LOVE BOAT” – een autosalon op het water, wordt iedereen van 19 tot en met 27 januari ondergedompeld in het MINI universum. De boot wordt voor de gelegenheid zowel vanbinnen als -buiten omgetoverd tot een wereld van beleving en exclusieve ontdekkingen. De BIG LOVE BOAT meert aan in Antwerpen en Brussel tijdens meerdere eventdagen. Je wordt ondergedompeld in de gloednieuwe futuristische wereld van MINI en krijgt een exclusieve blik op de nieuwe generatie van modellen.

Wat staat er allemaal op het programma? Naast het ontdekken van onze twee nieuwe MINI’s word je meegenomen in een hightech, intuïtieve en digitale wereld – een wereld die zowel jong en oud zal aanspreken. Een revolutionaire activiteit rond artificiële intelligentie, arcade games en een MINI golfbaan zullen ook aan boord aanwezig zijn – allemaal op de leukste beats van onze beste DJ’s! Registratie en deelname aan het evenement is gratis. Bovendien krijgt elke bezoeker een drankje en een snack aangeboden en kan iedereen op de foto met ‘Spike’, de mascotte van het merk.  

Een BIG LOVE-ervaring die zowel plezierig, gezinsvriendelijk als onvergetelijk is!

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Het evenement vindt plaats in Antwerpen (Havenhuis) van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari en in Brussel (Brussels Cruise Terminal) van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 januari. Verschillende timeslots zijn mogelijk bij de registratie. Registratie en deelname is bovendien gratis.

Antwerpen, Havenhuis :

  • Vrijdag 19/01 van 15u tot 22u
  • Zaterdag 20/01 van 13u tot 22u
  • Zondag 21/01 van 10u tot 18u

Brussel, Brussels Cruise Terminal   :

  • Donderdag 25/01 van 15 tot 21 uur
  • Vrijdag 26/01 van 15 tot 22 uur
  • Zaterdag 27/01 van 13 tot 22 uur

Stap je met ons aan boord van de MINI BIG LOVE BOAT? Aarzel dan niet langer en schrijf je nu in via onderstaande link:

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.