DS Automobiles kondigde de lancering aan van de Collection Antoine de Saint Exupéry, een eerbetoon aan de veelzijdige Franse pionier ter gelegenheid van de 80e verjaardag van zijn overlijden. Deze speciale serie, bestaande uit de modellen DS 3, DS 4 en DS 7, belichaamt de geest van Antoine de Saint Exupéry—humanist, avonturier en auteur van de geliefde klassieker “De Kleine Prins”. Om de lancering van deze collectie te vieren en de dood van Antoine de Saint Exupéry te herdenken, wordt een certificaat met de naam van een ster aangeboden aan de eerste tachtig Europese klanten.  

Een Hommage in Drie Modellen

Elk model in de collectie weerspiegelt een facet van de Saint Exupéry’s legende. De auto’s zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en aandrijflijnen, variërend van 100% elektrisch tot hybride opties, en zijn verkrijgbaar vanaf 14 mei.  

DS 3 Antoine de Saint Exupéry: Geïnspireerd door “De Kleine Prins”, biedt dit model een reis door het universum met sterren als gidsen, uitgedrukt in een exclusief ‘Night Flight’ kleur en rijkelijk Criollo Brown nappaleder interieur. 

DS 4 Antoine de Saint Exupéry: Reflecteert de moed en avontuur van zijn eerste gepubliceerde boek, “Courrier Sud”, met een op de luchtvaart geïnspireerde interieurstijl en warme, aardse tinten. 

DS 7 Antoine de Saint Exupéry: Haalt inspiratie uit “Citadelle”, met een krachtige uitstraling en een interieur dat luxe en comfort biedt, symbolisch voor de verbinding tussen de sterren en mensen symboliseert. 

Technologie en Beschikbaarheid

Alle modellen zijn uitgerust met de nieuwste aandrijftechnologieën, inclusief de 100% elektrische, hybrides, en traditionele motoren. De bestellingen voor deze speciale editie openden op 14 mei 2024. 

Een Legende Geëerd

Antoine de Saint Exupéry, bekend om zijn diepgaande humanisme en literaire genie, blijft inspireren. Zijn werken zoals “De Kleine Prins” zijn vertaald in talrijke talen en raken universele thema’s zoals vriendschap, avontuur en de zoektocht naar betekenis. 

DS Automobiles en de Kunst van Franse Luxe

DS Automobiles, gelanceerd in 2014, zet zich in om de kunst van het Franse reizen te belichamen door een combinatie van geavanceerde technologie en uitmuntend design. Met de introductie van de Collection Antoine de Saint Exupéry, versterkt het merk zijn reputatie als pionier in zowel design als technologie, terwijl het tegelijkertijd hulde brengt aan een van Frankrijks grootste legendes. 

Musée de l’air et de l’Espace te Le Bourget.

Deze perslancering ging door in het Musée de l’air et de l’Espace te Le Bourget. 

In deze prachtige setting was er de mogelijkheid om met niemand minder dan Olivier François, CEO van DS Automobiles samen te zitten voor een “ronde tafel” gesprek.  Tijdens dit gesprek werd de strategie en doelstellingen van DS Automobiles uitgelegd. 

Het is dan ook zeer duidelijk geworden dat klantentevredenheid en de wil om een premiummerk te worden bovenaan staat. Dhr Francois haalde aan verkoopscijfers minder belangrijk te vinden dan het aantal verkochte wagens, maar zegt ook dat je om rendabel te blijven altijd een minimumaantal moet verkopen natuurlijk. Hij legde verder uit dat er een direct verband bestaat tussen klanttevredenheid en de mogelijkheid om premium-prijzen te handhaven: Je hebt tevreden cliënteel nodig om onze premium-prijzen te verantwoorden. 

Deze uitspraken illustreren de toewijding van DS Automobiles aan kwaliteit en klanttevredenheid, wat een centrale rol speelt in hun strategie om zich te onderscheiden in de competitieve markt van luxe automobielen. 

 

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.