GTA

Tijdens de 45ste editie van de 24h van Zolder zal de Porsche met het nummer 54 van Q1 Trackracing vanaf de pole starten. Tijdens de Pre Kwalificaties stond het nummer 54 nog op de vierde plaats maar tijdens de superpole wist Xavier Maassen zijn bolide nog voor de Porsche 911 GT3 van AUGUST BY NGT te plaatsen. Tijdens deze pre kwalificaties werd de startvolgorde bepaald voor de superpole. Tijdens deze superpole moesten de rijders één rondje zo snel mogelijk afleggen.

GTB

In de GTB gaat de pole naar nummer 19 met de BMW M4 GT4 van Hamofa Motorsport. Cédric Wauters sleepte hier voor Hamofa Motorsport een tiende plaats algemeen mee uit de wacht. Toch een puike prestatie. De AMG GT4 van Rushdrivers was hier zijn eerste achtervolger.

TA

In de TA klasse is de pole voor de Cupra TCR van GTE Racing met Maxim Van Den Hove aan stuur. Maxim was hier sneller dan de BMW M2 CS van PK Carsport met Alon Day aan het stuur.

TB

In de TB klasse was de Renault Clio 4 RS van JFT by PG Motorsport met Tom Van Eenaeme aan het stuur te snel voor de BMW E46 van VDW Motorsport die door Edwin Beyers bestuurd werd.

Gregory Eyckmans raakte vast in het grind en wist zo geen tijd neer te zetten met de Abarth Asetto Corse. Zij zullen van de laatste plaats moeten vertrekken.

spannende editie

Het belooft een spannende 45ste editie te worden in Zolder met meer dan waarschijnlijk wisselende weercondities.

Hopelijk is er veel volk op post en kan de motorsport nog jaren floreren in en buiten Limburg.

Wij waren donderdag overdag daar en konden in levende lijve de wisselende weercondities meemaken. Enkel de avond sessie lieten we aan ons voorbij gaan wegens andere verplichtigen.  Geniet van de beelden die we maakten en tot op de 24h!

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.