De Renault Captur, ‘de auto om in te leven’ binnen het B-segment, onthult zich als een multitalent voor zowel stadsritten als avonturen buiten de gebaande paden. Met een compacte lengte van 4,23 meter biedt het model verrassend veel ruimte en modulariteit binnenin, wat klanten zeer waarderen, vooral vanwege de hoge zitpositie die zorgt voor gemakkelijke toegang en een goed overzicht op de weg. Deze eigenschappen hebben bijgedragen aan het indrukwekkende succes van de Captur, met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd in de afgelopen 10 jaar.

 

Design en Innovatie

 

De nieuwste Renault Captur omarmt een frisse designfilosofie onder leiding van Gilles Vidal, de Design Director van Renault, met strakke lijnen en doordachte details die zowel esthetiek als dynamiek verhogen. De auto presenteert een geheel vernieuwde voorkant die de status verhoogt en is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder het OpenR Link multimediasysteem met Google en geavanceerde rijhulpsystemen. De veelzijdigheid van de Captur blijft ongeëvenaard, met opties voor een tweekleurig koetswerk, ruime binnenkant, en technologisch geavanceerde uitrusting.

 

Technologische Vooruitgang

 

De volgende generatie Captur introduceert de E-Tech full hybrid-motor, en belooft met zijn nieuwe elektronische architectuur en rijhulpsystemen een veiligere en meer geavanceerde rijervaring. Afhankelijk van de markt, zullen klanten kunnen kiezen uit vijf motorversies, waarbij de nadruk ligt op rijplezier en dynamisch rijgedrag.

 

Persoonlijkheid en Prestatie

 

De Captur behoudt zijn bewezen kwaliteiten en verrijkt deze met een atletischer en dynamischer uiterlijk, mede mogelijk gemaakt door de nieuwe Esprit Alpine-uitvoering en verbeterde interieurafwerkingen. De mogelijkheid tot personalisatie blijft uitgebreid met 14 tweekleurige koetswerkconfiguraties en een scala aan nieuwe exterieuraccessoires.

 

Marktimpact

 

Als leider in het stads-SUV segment, dat nu 50% van de B-segment verkoop uitmaakt, positioneert de nieuwe Renault Captur zich wederom als het referentiemodel door zijn veelzijdigheid en innovatie. De lancering staat gepland voor april 2024, waarbij de Captur zijn rol als levensgezel voortzet, nu nog meer verbonden met de tijd door zijn krachtige design, geavanceerde hybridetechnologie, en integratie met de nieuwste technologieën.

 

De Captur’s evolutie, van zijn concept tot de nieuwste generatie, toont Renault’s inzet voor comfort, functionaliteit, en stijl, waarbij de visie van ‘de auto om in te leven’ centraal blijft staan. Met zijn vernieuwde ontwerp en technologische vooruitgang belooft de nieuwe Captur zijn succesverhaal voort te zetten, aangedreven door de loyaliteit van zijn klanten en de voortdurende innovatie van Renault.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.