In een opzienbarende aankondiging heeft MG de introductie van het nieuwe merk IM tijdens de Geneva Motor Show 2024 bekendgemaakt. Deze onthulling markeert een significante mijlpaal voor MG en zijn moederbedrijf SAIC, aangezien zij hun vleugels uitslaan in de wereld van intelligente mobiliteit met een reeks technologisch vooruitstrevende en premium elektrische voertuigen (EV’s).

Wereldpremière van IM en de Gloednieuwe MG3 Hybrid

De Geneva Motor Show van 2024 dient als het wereldwijde lanceerplatform voor het nieuwe merk IM, dat staat voor Intelligent Mobility. Dit initiatief belicht de toewijding van MG aan het verkennen van nieuwe horizonten in het bieden van een opwindende rijervaring. Naast de introductie van IM zal de show ook getuige zijn van de wereldpremière van de gloednieuwe MG3 Hybrid, een bewijs van de voortdurende innovatie binnen het bedrijf.

De IM L6 Sedan: Een Nieuwe Norm in Elektrische Luxe

Een van de meest geanticipeerde onthullingen is de IM L6 sedan, een model dat de belichaming is van luxe en technologische vooruitgang. Deze 100% elektrische sedan is ontworpen om de lat hoger te leggen met zijn baanbrekende technologie en premium uitstraling. De IM L6 belooft niet alleen een benchmark te zetten voor de toekomst van elektrische voertuigen, maar ook om de definitie van een premium rijervaring opnieuw te definiëren.

IM’s Marktintroductie in Europa

Met een geplande marktintroductie in Europa in 2025, positioneert IM zich nadrukkelijk in de premiumsector, met een focus op executive saloons en grotere SUV’s. De voertuigen van IM zullen zich onderscheiden door een sterke betrokkenheid bij geavanceerde rijassistentie- en bedieningstechnologieën, intelligente en geconnecteerde diensten voor bestuurders, en toonaangevende EV-aandrijflijnen.

Revolutionaire Prestaties en Actieradius

De nieuwe IM L6 zet een nieuwe standaard voor elektrische voertuigen met zijn indrukwekkende prestaties en actieradius. Met een acceleratie van 0-100 km/u in minder dan 3 seconden en een uitzonderlijke actieradius van meer dan 600 tot 800 kilometer, afhankelijk van de uitvoering, belooft de IM L6 een gamechanger te zijn in het EV-landschap.

Onthulling Details

De officiële onthulling van de gloednieuwe MG3 Hybrid en IM L6 zal plaatsvinden op maandag 26 februari om 10:30 uur CET op de Geneva Show, standnummer 4251 in hal 4. Dit moment zal ongetwijfeld de aandacht van de wereldwijde auto-industrie trekken en een nieuw tijdperk inluiden voor MG en het nieuwe merk IM.

Met zijn focus op intelligentie, luxe en toonaangevende technologie, staat IM klaar om de manier waarop we denken over elektrische mobiliteit te transformeren, waardoor een spannende toekomst in het vooruitzicht wordt gesteld voor zowel bestuurders als de bredere auto-industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.