De Introductie van 4xe-Hybridetechnologie

Jeep® zet een enorme stap voorwaarts met de introductie van de gloednieuwe Avenger 4xe, wat de Avenger niet alleen de kracht van elektrificatie geeft, maar ook de legendarische offroad-capaciteiten waar Jeep om bekend staat.

Prestaties Ontmoeten Duurzaamheid

De integratie van vierwielaandrijving met 48V Mild-Hybrid-technologie stelt de Avenger 4xe in staat om op alle terreinen superieure, geëlektrificeerde prestaties te leveren. Deze B-SUV combineert een compact exterieur met een ruim interieur, en blijft trouw aan de essentie van het Jeep-merk.

Moderniteit Vermengd met Erfgoed

Jeep’s Avenger 4xe vertegenwoordigt een ambitieuze blend van hedendaagse technologie met historische wortels. De technologieën aan boord verzekeren niet alleen uitmuntende rijvaardigheid, maar houden ook vast aan ecologische duurzaamheid.

Een Nieuw Hoofdstuk voor Jeep

Eric Laforge, Europees hoofd van Jeep, verwoordt het als volgt: “Met de Avenger 4xe slaan we een nieuwe weg in. Deze nieuwste editie verenigt de compactheid van de Avenger met krachtige vierwielaandrijving, wat leidt tot een dynamische en krachtige rijbeleving die Jeep’s aanbod van SUV’s complementeert.”

Ongeëvenaarde Vermogens en Prestaties

De Avenger 4xe brengt de alom geprezen Jeep-capaciteiten naar nieuwe hoogtes, met een opmerkelijke upgrade in de vorm van geavanceerde vierwielaandrijving. Het combineert een thermische motor met twee elektrische motoren voor een soepele, krachtige en betrouwbare rijervaring, zelfs op de meest veeleisende terreinen.

Het 48V Mild Hybrid-systeem

Dit innovatieve systeem stelt de Avenger 4xe in staat om op lage snelheden volledig elektrisch te rijden, dankzij een slimme combinatie van de e-DCS6 dubbele koppeling transmissie met een geïntegreerde elektrische motor.

Vrijheid van Keuze voor Klanten

Het Avenger-assortiment illustreert Jeep’s inzet om klanten keuzevrijheid te bieden. Of het nu gaat om de BEV-technologie, het 48V Mild-hybrid-systeem, of traditionele benzine-aandrijving, elke Avenger kan aangepast worden aan persoonlijke waarden en rijbehoeften.

Duurzaamheid en Toegankelijkheid

De combinatie van Mild-Hybrid-technologie met vierwielaandrijving toont Jeep’s voornemen om een duurzame 4×4-ervaring te leveren die ook toegankelijk is voor een Europees publiek. Het merk blijft zijn assortiment aanpassen aan de behoeften van de klant, in lijn met een wereld die zich steeds meer richt op ecologische duurzaamheid.

De Avenger 4xe: Een Belofte van Grensverleggende Innovatie

Met de opening van bestellingen aan het eind van 2024, stijgt de anticipatie voor de Avenger 4xe. Deze SUV belooft een nieuwe standaard te zetten voor mogelijkheden en duurzaamheid, zowel in de stad als offroad.

De release van de Jeep Avenger 4xe lijkt een spannende toevoeging te worden aan het Jeep-gamma. Met een sterke nadruk op hybride technologie gecombineerd met traditionele offroad-capaciteiten, zet Jeep een grote stap richting duurzame mobiliteit zonder in te leveren op prestaties of stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.