Lancia CEO Luca Napolitano toont opnieuw beeld van de Lancia Concept, disclosing the cozy, die het gezellige, eclectische en duurzame interieur van het merkmanifest onthult.

 

“Het nieuwe Lancia Concept, het 100% eclectische manifest dat de merkvisie voor de komende 10 jaar vertegenwoordigt, verenigt de interieur design waarden die onze toekomstige modellen inspireren: Italiaanse kwaliteit, eclecticisme, thuisgevoel en herontwerptraditie. Het Lancia Concept zal de ultieme uitdrukking zijn van “Sustainability by Lancia”, wat we Sustylenability hebben genoemd, en dankzij de samenwerking met Cassina, uitmuntend in de Made in Italy upscale meubels, zullen we interieurs hebben die inspiratie halen uit onze huizen.” aldus Lancia CEO, Luca Napolitano.

Na de onthulling van de eerste beelden van het exterieur afgelopen 31 maart, gaat de weg verder naar het evenement “Emozione Pu+Ra” op 15 april, waar de Lancia Concept zal worden onthuld. Het tweede beeld dat is gedeeld heeft betrekking op het interieur van de Concept dat, in overeenstemming met de nieuwe designtaal van het merk, de interieurs en de sfeer van Italiaanse huizen nabootst, met behulp van pure en radicale geometrische vormen: een ongebruikelijke salontafel, het eclectische tapijt en stoelen die zijn geïnspireerd op de iconische Cassina-fauteuils. De gecreëerde warme, gastvrije, gelaagde en eclectische leefruimte drukt het typische gevoel van huiselijke omgeving uit.

Het verfijnde interieur van de auto wordt gevormd door duurzame materialen in overeenstemming met de renaissance van het merk. Het strategische tienjarenplan maakt van Lancia het merk van Stellantis met het hoogste percentage gerecyclede materialen, aangezien 50% van de aanraakbare oppervlakken in toekomstige auto’s zal worden geproduceerd met eco-duurzame materialen.

Duurzaamheid en herontwerptraditie vormen de basis voor de terugkeer van de iconische panno Lancia. De panno Lancia, een materiaal uit de traditie van het merk, is nu in een nieuw jasje gestoken dankzij een eclectisch en levendig okerfluweel van hoge kwaliteit dat gemaakt is van 100% natuurlijke vezels en geproduceerd is volgens een gecertificeerd emissiearm proces. De stof is handgemaakt met Cassina’s stitching details techniek.

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.