De PEUGEOT 408 FIRST EDITION, die net aan het begin van de zomer werd onthuld, op 4 augustus spectaculair werd voorgesteld (de symbolische datum 4.08!) in “The Sphere”, een buitengewone transparante en roterende structuur die het mogelijk maakte om al zijn facetten te tonen, en op het autosalon van Parijs (17-23 oktober) voor het eerst aan het publiek zal worden voorgesteld, opent op 8 september zijn orderboek voor 50 bevoorrechte klanten. Design, kleur, technologie en uitrusting, de eerste 50 PEUGEOT 408 PLUG-HYBRID 225 FIRST EDITION wagens zullen hun eigenaars het beste bieden – naast het exclusieve aanbod van een privé of openbaar elektrisch oplaadpakket! De PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID 225 FIRST EDITION is exclusief online verkrijgbaar via de PEUGEOT STORE website https://store.peugeot.be/nl/configurable en kost 499 euro/maand of 50.400 euro inclusief btw.

 

PEUGEOT 408, onverwacht vanuit elke hoek

Met de nieuwe 408 biedt PEUGEOT een vernieuwend silhouet op de automarkt. De katachtige look van deze verhoogde Fastback is volledig vernieuwend: de PEUGEOT 408 vindt de codes van de berline opnieuw uit door typische SUV-kenmerken toe te voegen. Zijn efficiënte architectuur biedt ook een opmerkelijke interieurruimte op de 2de rij en veel bagageruimte.

De PEUGEOT 408 biedt zijn bestuurder de meest intense rij-emoties, dankzij de nieuwste generatie van de PEUGEOT i-Cockpit®, herkenbaar aan het compacte stuurwiel dat in het teken staat van plezier en gecontroleerde wendbaarheid.

De nadruk ligt op vakmanschap in het interieur, gecombineerd met connectiviteit waarin de nieuwste technologie is verwerkt om de rij- en reiservaring intuïtiever te maken. Hij getuigt van de uitmuntendheid van het merk op alle gebieden en wordt vergezeld van de modernste rijhulpsystemen voor gemoedsrust en veiligheid.

De nieuwe PEUGEOT 408 zal worden aangeboden in de uitrustingsniveaus ALLUREALLURE PACK en GT en zal in januari 2023 op de Motorshow van Brussel aan het publiek worden voorgesteld.

 

Het bevoorrechte aanbod van de 408 PLUG-IN HYBRID 225 FIRST EDITION

Het volledig nieuwe PEUGEOT-model kan vanaf 8 september 2022 bij wijze van voorproefje worden besteld in een topversie voor de lancering, de PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID 225 FIRST EDITION, een gelimiteerde editie met de volgende standaarduitrusting:

 • Een zeer innovatieve Obsession Blue-kleur met dichroïde effecten, die het lichtspel met de facetten van de carrosserie bevordert,
 • 225 pk plug-in hybride motor,
 • Nieuwste generatie van de PEUGEOT i-Cockpit® met compact stuurwiel, digitaal 3D-instrumentenpaneel, 10″ touchscreen en aanpasbare i-Toggles, natuurlijke spraakherkenning, en i-Connect Advanced infotainmentsysteem inclusief verbonden navigatie,
 • 20″ Monolithische lichtmetalen velgen met een disruptief design,
 • Zetels met bekleding in drie materialen (TEP, stof en Alcantara®) met elektrische verstellingen (verwarmd en masserend),
 • 7.4Kw ingebouwde lader.
 • Electric Pack.

De eerste 50 klanten van deze nieuwe PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID 225 FIRST EDITION krijgen een Electric Pack aangeboden om de toegang tot oplaadoplossingen te vereenvoudigen:

 • Wallbox met thuisinstallatie (via onze partner Ze Borne), voor snel en veilig opladen,
 • Kabelmodus 3 – 7,4 KW – 32A, voor opladen aan de terminal en incidenteel opladen aan openbare terminals
 • Optiway 36m/30.000km onderhoudscontract
 • Prepaid herlaadkaart van e-Solutions voor €250.

De PEUGEOT 408 FIRST EDITION aanbieding is alleen online beschikbaar in de PEUGEOT STORE https://store.peugeot.be/nl/configurable.

 

De unieke PEUGEOT 408 FIRST EDITION lanceringsaanbieding is beschikbaar voor een prijs van :

 • 499/maand (JKP 4,69% voor 60 maanden, 20% aanbetaling)

Het Elect Pack inbegrepen.

 

Als plug-in hybride biedt de PEUGEOT 408 FIRST EDITION lage gebruikskosten en een lage CO -uitstoot2 .

 

De PEUGEOT 408 FIRST EDITION kan ook in één keer worden aangekocht voor een prijs van € 50.400 inclusief BTW.

 
Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.