• De compacte berline van Citroën sluit het jaar 2022 af met groot succes in België: het is de best verkochte auto in het Koninkrijk.
  •  Compact, intelligent, met een origineel design en optimaal comfort, is de Citroën C3 de populairste kleine auto onder de Belgen

 

Met 8.472 geregistreerde eenheden in België in 2022 is de Citroën C3 de populairste auto in het Koninkrijk. De compacte sedan van Citroën wordt geprezen voor zijn compacte afmetingen, waardoor hij gemakkelijk in de stad te gebruiken is, zijn hoog niveau van rijcomfort en zijn origineel, empathisch design. De compacte sedan van Citroën spreekt een groot aantal klanten in België aan, zowel particulieren als bedrijven.

 

“Citroën is altijd sterk aanwezig geweest in België”, zegt Damien Martin-Cocher, General Manager van het merk voor de Belux-markt. “Het verheugt ons dan ook dat ons huidig gamma  deze bijzondere band met het Belgische publiek in stand houdt. De C3 is inderdaad erg zichtbaar in het Belgische autolandschap en wij zijn daar erg enthousiast over. We staan aan de vooravond van het Autosalon van Brussel 2023 en we zijn ervan overtuigd dat we het succes van de C3 kunnen benutten om de positie van Citroën nog verder te versterken”.

 

Voor het Autosalon van Brussel 2023 plant Citroën een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor de Citroën C3. De C3 You! (o.m. uitgerust met airconditioning, BlueTooth radio en cruise control) is verkrijgbaar vanaf € 13.480 (€ 5.000 onvoorwaardelijke korting).

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.