Brussel staat op het punt om overspoeld te worden door een golf van exclusiviteit en weelde, want de Brussels Auto Show 2024 start op 17 januari 2024 en zal lopen tot 21 januari. In tegen stelling tot het BMS (Brussels Motor Show) zal het event dit jaar een ongeëvenaarde verzameling van exotische auto’s presenteren, waarvan sommige de grenzen van exclusiviteit en prijsklasse doorbreken, met een oogverblindende aanwezigheid van luxe en snelheid. 

Exclusiviteit op Wielen

In het betoverende Paleis 5 van de Brussels Expo wachten enkele auto’s die de verbeelding tarten en adrenaline opwekken. Onder de sterren van de show bevinden zich iconen zoals de verbluffende Aston Martin Valkyrie, de adembenemende Pagani Huayra, de krachtige McLaren Senna GTR, en een opmerkelijke reeks Bugatti’s die het hoogste niveau van luxe en prestaties belichamen.

Catwalk voor Auto's

De automotive-ervaring wordt naar ongekende hoogten getild met de Car Catwalk powered by Meguiars. Een 1,5 meter hoge en 80 meter lange catwalk zal de auto’s laten schitteren, zowel letterlijk als figuurlijk. Dagelijks zullen auto’s van uitzonderlijke klasse hun weg over deze unieke catwalk banen, een schema dat binnenkort wordt onthuld.

Filmische Sensaties en Nostalgie

De magie van het witte doek komt tot leven op het speciale Movie Car Plein met meer dan 15 iconische filmauto’s, waaronder enkele herkenbare uit de Fast & Furious-serie. Verder biedt de show een duik in de geschiedenis met klassieke auto’s en youngtimers die getuigen van een rijke autogeschiedenis, stuk voor stuk rollende juweeltjes vol karakter.

Van Vrachtwagens tot Special Guests

De Brussels Expo zal ook indrukwekkende line-ups van vrachtwagens en andere transportvoertuigen presenteren. Daarnaast krijgen eigenaren van unieke vrachtwagens zelfs de kans om hun meesterwerken te tonen op het podium van de Brussels Auto Show.

Ontmoeting met Automotive-Influencers

Een verzameling van invloedrijke figuren binnen de auto-industrie zal de show verrijken. Onder hen bevinden zich beroemdheden zoals de Britse supercar-vlogger Shmee150, de Nederlandse YouTube-sensatie Enzo Knol en de Belgische auto-beroemdheid POG. Deze ‘Special Guests’ zullen zich laten zien op de Car Catwalk en op andere plekken van het evenement. Let op, hun aanwezigheid per dag is onder voorbehoud en wordt binnenkort bekendgemaakt.

waarom moet jij als autoliefhebber aanwezig zijn!

De Brussels Auto Show 2024 belooft een unieke viering te worden van luxe, snelheid, geschiedenis en innovatie. Mis deze kans niet om oog in oog te staan met de meest exclusieve auto’s ter wereld, terwijl de grootheden van de auto-industrie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring op vier wielen.

Tickets

bestel je tickets nu op https://www.brusselsautoshow.com/tickets 

 

 

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.