Brussels Auto Show (BAS). Als opvolger van het vroegere autosalon, onderscheidt BAS zich door een uniek concept dat draait om het tentoonstellen van de meest indrukwekkende en opvallende voertuigen. In tegenstelling tot traditionele autosalons, waar vertegenwoordigers van merken de nieuwste modellen aanprijzen, biedt BAS een spektakel van blitse wagens die de harten van autoliefhebbers sneller doen kloppen.

Het succes van BAS wordt weerspiegeld in de indrukwekkende bezoekersaantallen en de buzz op sociale media. Het lijkt erop dat het publiek enthousiast reageert op deze vernieuwende benadering van een auto-evenement. Na een bruisende openingsavond opende BAS op donderdag 18 januari zijn deuren voor de eerste volledige beursdag.

Vanaf het moment dat de eerste bezoekers rond 12 uur binnenstroomden, stonden alle exposanten en auto’s klaar om een onvergetelijke indruk achter te laten. Om 13:00 uur begon de eerste show op de Car Catwalk in Paleis 5, waar de meest imposante, unieke en snelste wagens als heuse modellen paradeerden. Dit gaf autoliefhebbers de kans om deze juweeltjes van dichtbij te bewonderen en zelfs te dromen van een rit in deze indrukwekkende voertuigen.

Naast de Car Catwalk bood BAS nog vijf andere hallen vol met hun eigen thema aan auto’s. Elke hal was een ware showcase van prachtige stands met producten en diensten, variërend van innovatieve autoproducten en simulatoren tot een opwindende lowrider arena. Bovendien werden verschillende mobiliteitscongressen gehouden, waardoor BAS niet alleen een show voor autoliefhebbers was, maar ook een ontmoetingsplek voor professionals en experts op het gebied van mobiliteit.

De belangstelling voor Brussels Auto Show is groot. Middagtickets voor zaterdag zijn al uitverkocht, en de zondagtickets vliegen ook de deur uit. Slimme bezoekers kunnen profiteren van €2,50 korting per ticket door ze in de online voorverkoop te bemachtigen. 

Shmee150

Vrijdag markeerde een opmerkelijke dag op Brussels Auto Show (BAS) met de verschijning van de befaamde Britse supercar vlogger Shmee150. Na twee succesvolle dagen in de Brussels Expo was het op dag drie tijd om de Car Catwalk te verrijken met de aanwezigheid van Shmee150 en zijn indrukwekkende Ford GT.

De dag begon met de gebruikelijke catwalkshows op de Car Catwalk, die om 13:00 uur van start gingen en het publiek trakteerden op de prachtige parade van de meest indrukwekkende voertuigen. Echter, om 15:00 uur was het tijd voor het hoogtepunt van de dag: de presentatie van de speciale gast uit het Verenigd Koninkrijk, Shmee150. Samen met zijn Ford GT betrad hij de catwalk en wist hij de harten van het Belgische autominnende publiek sneller te laten kloppen.

Shmee150, bekend om zijn passie voor en kennis over luxe auto’s, bracht een extra dosis glamour en opwinding naar de autotentoonstelling. Zijn aanwezigheid op de Car Catwalk voegde een internationaal tintje toe aan het evenement en trok niet alleen autoliefhebbers, maar ook fans van zijn populaire YouTube-kanaal.

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.