• Op 9 mei 2023 onthult Alpine in Bristol (Verenigd Koninkrijk) zijn gloednieuwe showauto met de naam A290_β. Hij blikt vooruit op de toekomstige 100% elektrische sportwagen voor de stad die in 2024 zal worden gelanceerd.
  • De wereldwijde presentatie van deze showauto is op 9 mei 2023 vanaf 22.30 uur (CET) live te zien via de link: https://events.alpinecars.com/.

De showauto A290_β (A290 ‘bèta’) blikt vooruit op de toekomstige sportieve stadsauto van het merk, klaar om sportiviteit opnieuw uit te vinden. Als eerste auto van de ‘Dream GaragE’ belichaamt hij een nieuw tijdperk voor Alpine, dat resoluut elektrisch en sportief is.

De A290_β wordt op dinsdag 9 mei 2023 om 22.30 uur (CET) onthuld in Engeland door Laurent Rossi, CEO Alpine, en Antony Villain, Directeur Design bij Alpine. De presentatie zal live te volgen zijn via deze link: https://events.alpinecars.com/.

A290_β: een nieuwe naam in de zuiverste Alpine-geest

De A290_β (spreek uit ‘bèta’) respecteert de benamingstrategie van het merk Alpine met een A gevolgd door drie cijfers. Het eerste getal verwijst naar de grootte van het voertuig. De “90” is specifiek voor de multifunctionele sportvoertuigen van het merk, bekend als “life-style”, terwijl de zuivere sportvoertuigen het nummer “10” hebben. De “β” verwijst naar de bètatest die in de softwarewereld wordt gebruikt, de testversie, vlak voor de definitieve versie.

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.