Onze geïntegreerde appbibliotheek is vandaag één app rijker geworden: vanaf nu is Waze beschikbaar voor alle Volvo’s over de hele wereld met Google aan boord. Dankzij onze samenwerking is de geïntegreerde Waze-app nu ook voor het eerst beschikbaar voor bestuurders in de VS en Azië-Stille Oceaan.

Om toegang te krijgen tot het beste van Waze’s realtime verkeersinformatie, navigatie en waarschuwingen moet u eenmalig de app installeren die u kunt downloaden in de Google Play Store in uw Volvo. Het maakt niet uit wie er met de auto rijdt en welk apparaat hij of zij gebruikt, navigatie met Waze is slechts een tik verwijderd.

De geïntegreerde Waze-app maakt uw dagelijkse ritten eenvoudiger door gedoe met smartphones en afleidingen te vermijden. Hij blijft wel de uitstekende functionaliteiten bieden die u gewend ben en verwacht van de Waze-app op uw smartphone.

De geïntegreerde Waze-app, die naadloos wordt weergegeven op het infotainmentsysteem van Volvo Cars, gebruikt meer van het centrale scherm in uw vertrouwde Volvo-gebruikersinterface, en maakt navigatie comfortabeler met een grotere en duidelijkere weergave op ooghoogte.

We blijven ons geïntegreerde app-aanbod verder uitbreiden met meer opties en voordelen waarmee onze klanten hun wagen kunnen personaliseren”, zegt Erik Severinson, onze Global Head of New Car Programmes & Operations Strategy. “We willen de ervaring in Volvo’s continu blijven verbeteren via onze eigen softwareontwikkeling en voortdurende samenwerking met technologiebedrijven zoals Google en Waze.”

“We zijn blij om onze samenwerking met Volvo Cars aan te kondigen. Volvo-eigenaars over de hele wereld hebben nu toegang tot het beste van Waze met realtime navigatie, verkeersinformatie en verkeerswaarschuwingen via het infotainmentsysteem van de auto”, aldus Aron Di Castro, Director, Marketing en Partnerships bij Waze. “De realtime navigatie, verkeersinformatie en waarschuwingen van Waze worden naadloos weergegeven in de wagen, zonder dat een smartphone aangesloten moet worden. Dat zorgt voor een eenvoudigere en naadloze rijervaring.”

Met de Android-emulator die wordt aangeboden op het Volvo Cars Developer Portal, kon Waze de geïntegreerde app virtueel ontwikkelen en testen naast het geïntegreerde infotainmentsysteem. Dankzij deze dubbele test kon het team een gebruikerservaring van hoge kwaliteit leveren voordat het systeem vandaag in de wagens van klanten werd gelanceerd.

De kleine lettertjes

  • De Waze-app kan worden gedownload in de Google Play Store op alle Volvo’s met Google aan boord in Volvo Cars-markten wereldwijd, met uitzondering van China, Zuid-Korea en Vietnam.
  • De beschikbaarheid van de hierboven vermelde functies en diensten kan verschillen naargelang de markt.
  • Google, Google Play en Waze zijn handelsmerken van Google LLC.
Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.