© Copyright 2023 Donkervoort Automobielen.

De snelste manier om nog voor de zomer in het bezit te zijn van een nieuwe Donkervoort… 

 

Heb je altijd al gedroomd van het bezitten van een Donkervoort? Wacht dan niet langer! Als echte liefhebber zal het je niet ontgaan zijn dat de wachttijd voor de nieuwe, immens populaire, Donkervoort F22 inmiddels is opgelopen tot 2025. Je zult blij zijn te horen dat er een optie is om de lange wachttijden te omzeilen en direct te kunnen genieten van zomerse ritten en deelname aan Donkervoort-evenementen: een Pre-Owned Donkervoort! 

Onze Pre-Owned Donkervoorts zijn volledig geïnspecteerd en goedgekeurd door de mensen die ze hebben gebouwd. Elk exemplaar wordt geleverd met een Certificaat van Echtheid, zodat je zeker weet dat de auto voldoet aan de standaard van uitmuntendheid waar Donkervoort met trots haar naam aan verbindt. Jouw auto is in topconditie en wordt geleverd met garantie. Je kunt morgen al wegrijden in een Pre-Owned Donkervoort, volledig verzekerd, geregistreerd en onbezorgd, klaar om de pure rijbeleving van een Donkervoort te ervaren. 

En dat is nog niet alles! Als trotse eigenaar van een Pre-Owned Donkervoort maak je meteen deel uit van de ‘extended Donkervoort family’. Je hoeft niet te wachten op een productieslot en je kunt direct deelnemen aan onze legendarische Donkervoort evenementen, zowel op de weg als op het circuit. Profiteer meteen van een gepersonaliseerd aanbod voor deelname aan een Donkervoort rijvaardigheidstraining, een circuit- of tour evenement. 

Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat onze Pre-Owned Donkervoorts volledig aan te passen zijn naar eigen specifieke wensen, precies zoals bij het samenstellen van een nieuwe Donkervoort. Of het nu gaat om stijl, rijvoorkeuren of je favoriete kleur, wij beschikken over alle gereedschappen, onderdelen én expertise om jouw Donkervoort volledig naar wens aan te passen! 

Als kers op de taart hebben we zojuist drie nieuwe Pre-Owned Donkervoorts ontvangen, waaronder een ultrasnelle, een ultramooie en een uiterst zeldzame…  

Waarom wachten? 

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.