Nissan komt met de baanbrekende e-4ORCE technologie. e-4ORCE is exclusief ontworpen voor geëlektrificeerde aandrijflijnen en stelt reizigers in staat om een reis vol sensatie, comfort en puur rijplezier te maken, ongeacht de afstand of bestemming.

Als de reislust begint toe te slaan en de open weg lonkt, wordt de e-4ORCE technologie de ultieme reisgenoot. Deze biedt een krachtige en sensationele zomerrijervaring dankzij het innovatieve vierwielaandrijvingssysteem. Elke bocht geeft een gevoel van avontuur, omdat de sterke regeneratieve remverdeling van e-4ORCE het overhellen en duiken achter zich laat.

Met zijn verbeterde rijcomfort en stabiliteit maakt deze technologie langere en aangenamere autoritten voor iedereen mogelijk, zodat elke passagier tijdens zijn zomerse avonturen van een comfortabele rit kan genieten. Met e-4ORCE, dat momenteel verkrijgbaar is in de Nissan Ariya en X-Trail, wordt de reis een integraal onderdeel van de zomervakantie.

Lange trajecten op snelwegen worden moeiteloos soepel en plezierig. De inzittenden kunnen zo genieten van elk moment van het zomeravontuur. Met elke passerende kilometer zijn zij tegelijkertijd getuige van Nissans toewijding aan elektrificatie en duurzame mobiliteit.

Verover snelwegen, navigeer door bergachtige landschappen, verken schilderachtige dorpjes en ga naar afgelegen stranden met de dubbele motor en het uiterst nauwkeurige besturingssysteem van e-4ORCE. De technologie past zich moeiteloos aan elke wegomstandigheid aan en biedt reizigers onwrikbare stabiliteit en controle tijdens het rijden door diverse omgevingen.

Bekijk onderstaande video waarin Nissan het nieuwste hoofdstuk van de ‘e-4ORCE For All Seasons’-campagne presenteert. Daarmee biedt Nissan een plek op de eerste rij voor de ultieme zomerse roadtrip. Laat u fascineren door de opmerkelijke mogelijkheden van de e-4ORCE technologie, die een reis onthult die ongeëvenaard comfort en zinderende sensatie combineert en voorbestemd is om het hoogtepunt van deze zomer te worden.

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.