• De 800 stuks van My Ami Buggy, bestemd voor online verkoop, waren op dinsdag 20 juni in slechts 10 uur uitverkocht
  • In de 8 landen die bij deze online verkoop betrokken waren, hebben veel klanten het hele aankoopproces voltooid om de kans te krijgen hun verplaatsingen op een andere manier te ervaren, in de buitenlucht, aan boord van een vertederende elektrische buggy met een relaxte, avontuurlijke uitstraling.
  • België springt eruit met 65 verkochte My Ami Buggy’s in 8 minuten, Frankrijk met 300 verkochte My Ami Buggy’s in 1 uur en Spanje met de snelste klant, die het hele aankoopproces voltooide in slechts 1 minuut en 10 seconden.
  • My Ami Buggy is ontworpen om er even helemaal tussenuit te zijn – op een boogscheut van huis. Het is een elektrisch voertuig waarmee je jezelf als een avonturier kunt beschouwen, maar dan zonder enige pretentie.
  • Deze speciale sell-out toont eens te meer de aantrekkelijkheid van Ami, die een oplossing biedt voor de behoefte aan eenvoudige elektrische mobiliteit die voor iedereen beschikbaar en betaalbaar is. De prijs varieert van €7.790 tot €10.450, van Ami tot My Ami Buggy via My Ami Cargo.

De nieuwe beperkte oplage “My Ami Buggy” van Citroën ging op dinsdag 20 juni vanaf 11.00 uur online in de verkoop in 8 landen.  Er werden meer dan 20.000 bezoeken gebracht aan de verkoopsite en de 800 exemplaren van deze nieuwe My Ami Buggy-serie, bested voor online verkoop, werden in slechts 10 uur weggekaapt.

Terwijl er in 2022 slechts 50 exemplaren beschikbaar waren, bovendien alleen in Frankrijk, werden de 800 exemplaren van de nieuwe editie in 2023 aangeboden in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Griekenland. De overige 200 van de 1.000 die in 2023 beschikbaar zijn, zullen tijdens de zomer in verkooppunten in Turkije, Marokko en de Franse overzeese departementen worden aangeboden.

In Frankrijk waren 430 My Ami Buggy’s in iets meer dan 2 uur uitverkocht, met een piek van 300 verkopen per uur!  Het enthousiasme voor My Ami Buggy na het succes van de vorige versie wordt bevestigd.

In België duurde het slechts 8 minuten om de 65 My Ami Buggy’s die aan het land waren toegewezen uit te verkopen, waarmee de 50 eenheden van 2022 in Frankrijk in 17 minuten en 28 seconden werden verkocht.

In Spanje is er een klant die het record houdt van de snelste die het hele digitale aankoopproces heeft doorlopen. Hij deed er 1 minuut en 10 seconden over om zijn My Ami Buggy te kopen. Een record dat met 1 minuut en 43 seconden is verbeterd ten opzichte van vorig jaar! In juni 2022 deed de snelste klant er 2 minuten en 53 seconden over om de exclusieve versie van Ami te selecteren, de bestelling te bevestigen, de leveringsmethode te kiezen en de betaling uit te voeren.

My Ami Buggy belooft zijn kopers om op een ontspannen, stijlvolle en vrolijke manier van hun vrijetijdsbesteding te genieten. Het maakt micro-reizen gemakkelijker dankzij het gebruiksgemak en geeft een gevoel van avontuur en vrijheid, terwijl je toch op de verharde wegen blijft.

Mijn Ami Buggy valt op door zijn gebrek aan deuren, zijn afneembare dak en zijn kaki kleur. Hij heeft een avontuurlijk karakter met zijn wielkasten, zijn voor- en achterbumpers en zijn gouden velgen. Het felle geel van de versieringen en accessoires, in combinatie met een nieuwe zonneklep, geeft hem een frisse, dynamische look.

Deze nieuwe versie wordt geleverd met exclusieve accessoires, zoals transparante deurkappen om de inzittenden tegen de elementen te beschermen, een afneembare tas in het midden van het stuurwiel om kleine alledaagse voorwerpen in op te bergen en een “Ultimate Ears Boom” Bluetooth-luidspreker om de mooiste momenten te begeleiden met muziek die gemakkelijk overal mee naartoe kan worden genomen. Nieuwe zwarte deur- en daklijsten versterken de afwerking van het exterieur.

De levering van “My Ami Buggy” start midden september.

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.