De Audi e-tron GT is een designicoon, zowel op het vlak van ontwerp als technologie en dat tot in de kleinste details. En laat nu net de details ook de basis zijn van de digitale kunstwerken van de Belgische visuele kunstenaar Musketon. Zijn stijl? Eentje die zich onderscheidt van de anderen en die gedetailleerd, gedurfd en kleurrijk is. Musketon liet de Audi e-tron GT door zijn handen gaan met een verrassende art car als resultaat.

Audi sloeg de handen in elkaar met de Belgische visueel kunstenaar Musketon, voor een opmerkelijke samenwerking die het design van de Audi e-tron GT quattro naar nieuwe hoogten tilt.

Mark Lichte, Head of Design bij Audi, benadrukt dat het geheim van een goed design schuilt in de versmelting van schoonheid en functionaliteit: “Een goed ontwerp moet zowel esthetisch als functioneel zijn en moet passen in een naadloze totaalervaring. De Audi e-tron GT quattro belichaamt dit volledig.”

Visueel kunstenaar Musketon, die bekendstaat om zijn precisie en obsessie voor details in zijn illustraties, deelt deze visie op design. “Het zijn de details die van een goed design een geniaal design maken”, aldus Musketon. “Ik werk ook graag met verborgen details in mijn designs, easter eggs als het ware, die het beeld boeiend maken omdat je steeds nieuwe dingen ontdekt.”

De samenwerking tussen Audi en Musketon leidde tot een unieke Audi e-tron GT quattro wrapping, die vakkundig ontworpen werd door de visueel kunstenaar. Daarnaast werden ook enkele exclusieve Audi-onderdelen gewrapt, waaronder velgen, remklauwen en motorkappen. Deze zullen te zien zijn op de Audi-stand in het PRADO-paviljoen tijdens de Zoute Grand Prix (5 – 8 oktober), en tijdens een expo in de De Zutter Art Gallery te Knokke-Heist (5 oktober – 2 november). Liefhebber van een streepje visuele kunst? De verschillende Audi-onderdelen met Musketon ontwerp worden verkocht.

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.