De Nieuwe Avenger e-Hybrid

Tussen 12 en 20 maart staat Balocco, bekend om zijn voortrekkersrol in experimentele ontwikkeling, in de spotlight voor Europese journalisten. Zij krijgen de unieke kans om de nieuwe Avenger e-Hybrid van Jeep® in detail te verkennen, een primeur in de reeks iconische e-Hybrid voertuigen van het merk. Met zijn rijke geschiedenis in het creëren van modellen zoals de Renegade, biedt Balocco het perfecte toneel met Europa’s beste offroad-circuit en uitgebreide wegtestfaciliteiten.

Eric Laforge, hoofd van Jeep in Europa, benadrukt de betekenis van de Avenger e-Hybrid als een versterking van de ‘keuzevrijheid’ voor klanten. Het voertuig vertegenwoordigt een nieuwe, toegankelijke optie voor elektrische mobiliteit, naast bestaande benzine- en volledig elektrische varianten, en speelt in op de vraag naar elektrificatie en automatische transmissie.

De media-ervaring rond de Avenger e-Hybrid demonstreert Jeep’s unieke positie door een mild-hybride te bieden die prestaties van een volledige hybride evenaart. Aangedreven door een 48 volt hybride motor, biedt het voertuig uitstekende rijeigenschappen en een verlaagde CO2-uitstoot, voortbouwend op Jeep’s elektrificatietraject.

De nieuwe Avenger e-Hybrid belooft een naadloze rijervaring, dankzij geavanceerde technologie zoals de e-DCS6 automatische transmissie met dubbele koppeling en geïntegreerde elektromotor. De route laat zowel de onroad- als offroad-capaciteiten van de Avenger zien, met aandacht voor hybride en technische kenmerken zoals energieterugwinning en L2-ondersteunde rijervaring.

Deze eerste stap naar elektrificatie binnen het Avenger-aanbod gebruikt een lichtgewicht 48V-hybridesysteem, gekoppeld aan een 100 pk verbrandingsmotor en een 21 kW elektromotor, wat resulteert in significante brandstofbesparing en CO2-reductie. De Avenger e-Hybrid belooft een rijervaring die duurzaamheid met comfort combineert, inclusief de mogelijkheid om in volledig elektrische modus te manoeuvreren bij lage snelheden.

Met meer dan 200 mm bodemvrijheid en aangepaste rijmodi biedt de nieuwe Avenger e-Hybrid de legendarische Jeep-capaciteiten in een hybride jasje. Klanten hebben keuze uit drie versies – Longitude, Altitude en Summit – elk met unieke kenmerken en technologieën om aan diverse behoeften te voldoen, waaronder veiligheidsvoorzieningen en assistentiesystemen voor niveau 2 autonoom rijden.

Vanaf eind april is de nieuwe Avenger e-Hybrid beschikbaar bij Jeep-dealers, waarmee een nieuw tijdperk van elektrische mobiliteit en keuzevrijheid voor klanten aanbreekt

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.