The boat to...

Formule 1-fans kunnen nu hun complete hospitality-ervaring boeken, van hun accommodatie aan boord van de MSC Virtuosa tot het circuit tijdens de Etihad Abu Dhabi Grand Prix™ 2023.

MSC Virtuosa doet dienst als drijvend hotel tijdens het Grand Prix™ weekend in de Abu Dhabi Cruise Terminal en biedt comfortabele en stijlvolle staterooms en vele ongelooflijke faciliteiten. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar die accommodatie, racetickets en exclusieve backstage toegang combineren met F1 Experiences om het weekend echt onvergetelijk te maken. Ga voor meer informatie naar hier.

De pakketten beginnen met de optie CABIN ONLY voor degenen die al toegang hebben tot het circuit of CABIN + F1® TICKET met toegang tot de tribune. Er zijn ook Premium pakketten beschikbaar, zoals de CABIN + F1 EXPERIENCE optie met iconische activiteiten op het circuit of de exclusieve CABIN + F1 PREMIUM HOSPITALITY optie met toegang tot premium hospitality ruimtes (Turn 1 Suite, Paddock Club of Legend), evenals activiteiten achter de schermen zoals de Pit Lane Walk, een rondleiding over het circuit op een truck, een ontmoeting met F1 persoonlijkheden en nog veel meer.

Er is een breed scala aan accommodatie beschikbaar, allemaal met halfpension (ontbijt en diner), gratis Wi-Fi en transfers van en naar de tour.

De Abu Dhabi cruiseterminal, waar de MSC Virtuosa zal aanmeren, ligt op slechts een klein eindje rijden van het circuit. Door aan boord van het schip te verblijven, kunnen gasten profiteren van gratis transfers voor comfortabel reizen tijdens het weekend.

Om gasten ten volle van hun verblijf te laten genieten, blijft de MSC Virtuosa 4 nachten aangemeerd, van 23 tot 27 november 2023.

MSC Cruises

MSC Cruises, een snelgroeiend bedrijf, kondigt aan dat haar wereldwijde partnerschap met de Formule 1 wordt verlengd. De aankondiging vond plaats in Miami, aan de vooravond van de Grand Prix™. MSC Cruises blijft dus de officiële cruisepartner van de Formule 1 tot het einde van het FIA-wereldkampioenschap in 2026.

Dankzij de groeiende belangstelling voor het Formule 1-universum wereldwijd, en in het bijzonder op belangrijke markten voor MSC Cruises, heeft het huidige partnerschap sterke resultaten opgeleverd voor het bedrijf en zijn productportfolio. Door het grote succes van de samenwerking tussen deze twee prestigieuze merken heeft MSC Cruises toegezegd dit partnerschap verder te activeren door middel van een verrijkt programma.

Als onderdeel van de overeenkomst zal MSC Cruises tijdens geselecteerde Grand Prix™ weekenden schepen langszij positioneren om een unieke gastvrijheidservaring van het circuit naar het schip te bieden. Het eerste van deze evenementweekenden vindt plaats in november, voor de laatste race van het seizoen 2023, in Abu Dhabi. MSC Virtuosa zal het Grand Prix™ weekend in het dok doorbrengen en motorsportfans unieke accommodatie, hospitality en transportpakketten aanbieden, waaronder VIP-pakketten. Dit concept zal worden verrijkt en ingezet op andere bestemmingen, met andere schepen, vanaf het seizoen 2024.

Daarnaast is MSC Cruises bevestigd als hoofdsponsor van de F1 Grand Prix™ van België in 2023. Als zodanig zal het merk onder meer immersief entertainment aanbieden voor toeschouwers in de Fan Zone. Andere hoofdsponsorovereenkomsten zullen binnenkort worden onthuld, voor andere Grand Prix™ van het F1 Wereldkampioenschap 2024.

 

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, zei : Formule 1 en MSC Cruises zijn uitstekende partners op vele niveaus. Ons succes is niet alleen gebaseerd op teamwerk, maar ook op onze gezamenlijke inzet voor duurzame verandering. We willen de toekomst van onze respectieve industrieën vormgeven en een blijvende erfenis achterlaten voor de komende generaties. Onze beide merken zijn toonaangevend in hun sector en dragen bij tot duurzame verandering. Om al deze redenen zetten wij ons wereldwijd voor de lange termijn in voor Formule 1. We kijken ernaar uit om deze bijzondere samenwerking in de loop der jaren te zien evolueren.”

 

Stefano Domenicali, voorzitter en CEO van de Formule 1, zei: “We zijn verheugd om ons partnerschap met MSC Cruises uit te breiden, aangezien onze beide merken streven naar innovatie en uitmuntendheid. Deze samenwerking heeft al uitstekende resultaten opgeleverd en we kijken ernaar uit om onze relatie te versterken. Samen zullen we de grenzen blijven verleggen en nieuwe normen stellen op het gebied van sport en gastvrijheid.”

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.