International Car Show

GR8 International Car Show is de meest gevarieerde autoshow die plaatsvindt in België, met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde voertuigen uit heel Europa. Met meer dan 38.000 trouwe bezoekers, 75 gemotiveerde exposanten en een ruime evenementenhal in Kortrijk Xpo is de show een must-see voor autoliefhebbers.

Het evenement beslaat 39.000 vierkante meter (nu nóg groter!) en stelt een gevarieerde verzameling voertuigen tentoon, van eersteklas tuning-auto’s tot rat rods, oldtimers, muscle cars, custom trucks, filmauto’s en een selectie hyper-exclusieve sportwagens. Bezoekers kunnen het beste van het beste verwachten, niet alleen uit omliggende landen, maar ook uit verre oorden zoals het noorden en het zuiden.

GR8 ICS is niet zomaar een tuningshow of zondagse bijeenkomst, maar een uniek evenement dat echt voor elk wat wils iets te bieden heeft.

Over GR8

Het oudste – en ondertussen enige – geprinte tuningblad van de Lage Landen. 20 jaar jong, nog steeds alive and kicking… GR8MAG is dé vertegenwoordiger van één van de meest actieve tuning scenes van West-Europa! 

Abonneren kan hier!

Meer dan enkel een tuningshow

De GR8 International Car Show is een unieke beurs waar liefhebbers van alle stijlen en smaken binnen de automobielwereld samenkomen. Dit jaar bieden we nog meer dan ooit, door de uitbreiding van onze hallen van 36.000m² naar 39.000m² op de site van Kortrijk Xpo. Onze beurs is een ervaring die u niet mag missen, met een mix van hotrods, kevers, T1-busjes en de ultieme dreamcars zoals de McLaren Senna, Koenigsegg Regera, Lamborghini Miura en vele andere.

Een unieke mix van stijlen en smaken

Op de GR8 International Car Show vindt u een unieke mix van alle stijlen en smaken binnen de automobielwereld. Van klassiekers tot hypercars, alles is aanwezig om te bewonderen. Wij streven ernaar om alle aspecten van de automotive wereld samen te brengen onder één dak. Waar andere autosalons stoppen, beginnen wij. Dit maakt de GR8 International Car Show uniek en onmisbaar voor elke liefhebber van automobielen.

Oog in oog met de mooiste dreamcars

Tijdens de GR8 ICS 2023 komt u oog in oog te staan met de mooiste dreamcars van dit moment. Uniek voor deze editie is de gloednieuwe Dreamcar Hall gevuld met droomwagens. Of u nu een fan bent van de McLaren Senna, Koenigsegg Regera of de Lamborghini Miura, we hebben het allemaal. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook iconen zoals de Countach, Huracan, Aventador en Aventador SV. En voor de echte klassiekerliefhebbers is er de Mercedes 300SL Gullwing.

Wanneer?

Zaterdag 15 april 2023: 10:00 – 18:00
Zondag 16 april 2023: 09:00 – 17:00

Waar?

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
België

Tickets

Of u nu een fervent liefhebber bent van automobielen of gewoon nieuwsgierig bent, de GR8 International Car Show is een beleving die u niet mag missen.

 

Voor info en tickets kan u terecht op www.gr8mag.be/tickets/

Waarom moet jij aanwezig zijn?

  • Ruim 38.000 bezoekers, gegarandeerd een bruisende en spannende sfeer.
  • 75 gemotiveerde standhouders presenteren hun nieuwste producten en nieuwe autotrends.
  • 39.000 vierkante meter evenementenruimte gevuld met een breed scala aan voertuigen.
  • Een showcase van de beste auto’s uit heel Europa, inclusief het hoge noorden en het zonnige zuiden.
  • Niet zomaar een tuningshow of lazy Sunday meeting, maar een uniek evenement dat werkelijk voor ieder wat wils heeft.
  • Carvibes.be is er ook!
Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.