Met de nieuwe 508, verkrijgbaar in de versies sedan, SW en PEUGEOT SPORT ENGINEERED, onthult PEUGEOT een nieuw design voor zijn vlaggenschip. De voorkant is vernieuwend met nog meer dynamiek en draagt het nieuwe embleem van het merk in het hart. De nieuwe 508 brengt moderniteit door het grillemotief volledig te integreren in het volume van de bumper.

 

Deze modellen hebben een nieuw kenmerkend verlichtingssysteem met drie klauwen aan de voorzijde. Ze zijn geïntegreerd in de uiterst slanke Matrix LED-koplampen met hun unieke design die op alle versies zijn gemonteerd.

 

Aan de achterzijde zijn de nieuwe LED-lampen voorzien van het kenmerkende drieklauwige design met scrollende richtingaanwijzers.

 

MATTHIAS HOSSANN, PEUGEOT DESIGN DIRECTOR:” PEUGEOT versterkt zijn technologische en katachtige identiteit met het radicale karakter van de nieuwe 508. De ultradunne koplampen en de drieklauwensignatuur maken deel uit van een grille die opgaat in de bumper, wat zorgt voor een spectaculaire voorkant”.

 

In het passagierscompartiment van de nieuwe 508 en 508 SW is er een duidelijke verschuiving naar het hogere segment met de nadruk op de kwaliteit en moderniteit van de materialen die in de nieuwe bekleding worden gebruikt, evenals een nieuwe, gestroomlijnde bediening van de versnellingsbak voor een betere ervaring en meer ergonomie.

 

 

EMOTIE

Aan boord van de nieuwe 508 beschikt de PEUGEOT i-Cockpit® over nog meer technologie! Dankzij het nieuwe PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem met een 10-inch high-definition centraal scherm, connected navigatie, spraakherkenning in natuurlijke taal, draadloze connectiviteit en over-the-air updates.

De 508 vertegenwoordigt het beste van PEUGEOT op het gebied van rijplezier en comfort, uiteraard aangevuld met rijhulpsystemen die zorgen voor veiligheid en rust. Deze omvatten:

  • Nachtzicht, dat bestuurders waarschuwt voor dieren, voetgangers of fietsers op de rijstrook voordat ze in het grootlicht verschijnen,
  • Semi-autonoom rijden met niveau 2, bestaande uit Adaptive Cruise Control met Stop and Go en Lane Keeping Assist,
  • HD-camera’s voor parkeerhulp,
  • Gecontroleerde ophanging met 3 standen (Normaal, Comfort en Sport)

EXCELLENCE

De reeks motoren die de nieuwe PEUGEOT 508 en 508 SW aandrijven, omvat twee oplaadbare hybride versies, een nieuwe versie met 180 pk en een versie met 225 pk, een benzineversie met 130 pk en een dieselversie met 130 pk. Alle motoren worden gecombineerd met de 8-traps EAT8-automaat.

De 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, de vaandeldrager van de neo-performance, heeft 360 pk en vierwielaandrijving.

Avatar

Door patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.