Nieuwe BMW M4 CS: Een Nadere Blik op Puur Rijgenot

De nieuwste toevoeging aan de BMW M-reeks, de BMW M4 CS, belooft een sensationele rijervaring die het midden houdt tussen de BMW M4 Competition Coupé met M xDrive en de gelimiteerde BMW M4 CSL. Dit speciale model is uitgerust met geavanceerde technologieën en sportieve innovaties die het hart van elke autoliefhebber sneller doen kloppen.

Kernprestaties en Innovatie

De M4 CS wordt aangedreven door een krachtige zescilinder-in-lijn motor met BMW M TwinPower Turbo technologie, geoptimaliseerd voor maximale prestaties op het circuit. Met een vermogen van 405 kW (550 pk) en een koppel van 650 Nm, accelereert de auto van 0 naar 100 km/u in slechts 3,4 seconden. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 302 km/u.

De auto beschikt over een achttraps M Steptronic transmissie met Drivelogic en het intelligente M xDrive vierwielaandrijvingssysteem. Deze combinatie zorgt voor dynamische stabiliteit en ongeëvenaarde tractie onder alle omstandigheden.

 Circuitgerichte Aanpassingen

De BMW M4 CS heeft zijn vaardigheden bewezen op de legendarische Nürburgring Nordschleife, waar hij een indrukwekkende rondetijd van 7 minuten en 21.989 seconden noteerde. Dit benadrukt de auto’s focus op precisie en snelheid. De specifieke aanpassingen aan het onderstel en de geavanceerde dempingstechnologie verzekeren dat de M4 CS net zo thuis is op het circuit als op de open weg.

Lichtgewicht Constructie

Intensief gebruik van carbonvezel-versterkte kunststof (CFRP) in onderdelen zoals het dak, de motorkap en de achterdiffuser, helpt het gewicht te verlagen en de dynamiek te verhogen. De BMW M4 CS is ook standaard uitgerust met gesmede lichtmetalen wielen en speciale circuitbanden die de grenzen van grip en stabiliteit opzoeken.

Exclusief Design en Comfort

Het interieur van de M4 CS combineert luxe met functionaliteit. De M Carbon kuipstoelen bieden zowel ondersteuning tijdens intensief rijden als comfort voor langere ritten. Het nieuwste BMW iDrive-systeem met gebogen display zorgt voor een intuïtieve bediening van de auto-instellingen en connectiviteitsfuncties.

Conclusie

De BMW M4 CS is niet alleen een meesterwerk van engineering, maar ook een verklaring van BMW’s toewijding aan rijplezier. Dit speciale model is een perfecte harmonie van prestaties, stijl en geavanceerde technologie, ontworpen om de meest veeleisende bestuurders tevreden te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.